You have already saved me, I just need you to follow..

-500 kalorier! Blev 65 min cardio, varav 18 min jogging på 9, resterande minutrarna var det på 7. Känner sig så duktig efteråt :)

Drog en 15 min solning också. Vill inte se ut som ett lik längre. Men börjar ogilla solarium.. så hade hellre solduschat! Ska prova göra det när jag fått lön och se om det ser bra ut :)

Om några timmar ska jag iväg till farsta en sväng. Ska kolla lite granna :) Sen ska jag försöka få dit andy efter jobbet så ska vi eventuellt köpa vårt fina matbord + stolar som jag hittat :D få se vad andy tycker först bara. Ska bli så skönt med ett matbord, fattar inte hur vi har klarat oss i ... snart 2 år i juli?! herregud.. haha! Då blir det tacomys ikväll också :D helt klart favoritmaträtten och jag kan svulla med gott samvete :)

Lite gladare tjej här

Fick ett roligt mail för engångsskull! Visst det betyder väl egentligen inte så mycket förvisso, men det känns som ett steg i rätt riktning! Och jag bara hoppas hoppas hoppas! Man ska aldrig ge upp när det blir svårt och jobbigt, det är då man ska kämpa på ännu mer. Vad det än gäller. Vill man något tillräckligt mycket så kan man uppnå det tillslut. Vägen behöver inte alltid vara rak och lätt. Det kommer vara värt det i slutändan!


Solade 15 min :) och handlade ingridienserna till lchf pankisarna. Dock fanns inte 2 saker så måste åka och handla det med andy sen. Sen så har jag ätit lite naturgodis också, men det är okej! :) Dock har jag bestämt mig för att hård deffa from 1 april (söndag). Ett endaste undantag är på andys födelsedag, annars ska det bli väldigt strikt! :)

Blev jätteglad när jag såg att de har börjat sälja stevia socker i affären :D wiho! Trodde bara det gick att beställa på nätet :) så nu ska jag prova det och se om det är så bra som det sägs! (dvs typ inga kolhydrater alls och sött ändå :P)

0 motivation

Känner mig SÄMST. Har suttit och tänkt om jag ska skita i att gå på body pumpen idag eller inte. Bestämde mig iaf för att jag ska dit (ett av de roligaste passen enligt mig). Börjar tagga till lite grann. Så ringer telefonen - SATS. Det blir ingen body pump idag utan crosstraining.. japp hon fick ta bort min bokning. Besviken samtidigt som jag har en riktig pissdag. Vill bara köpa en naturgodispåse och mysa ner mig i sängen. Och så vill jag sola, fast jag kommer dock på röding då :( ilandsproblem javisst.....

Så troligtvis blir det inget gym idag. Imorgon ska jag fan dit på morgonen! Får väl typ rocka lite.. eller vara totalt värdelös och inte göra nåt idag heller? åhhhhhhhh ingen bra dag idag! Jag mår ju bra av att träna blö.....

Fanta strawberry and kiwi

Gick till ok för att köpa hem lite frulle till mig själv, och där står den, den absolut godaste fantan som jag bara trodde att man kunde hitta på pressbyrån, så den fick självklart följa med hem! ;) Kanske inte det nyttigaste eller bästa till frukosten men whatever :) till det blir det lättfil och en banan med kanel på, mums.

Idag väntar ett body pump pass och efter det ska jag köra lite cardio är det tänkt!

Why can't this moment last forever more?

Woho I made it!

Det var 2,5 km enligt runkeeper från mig till sats. Jag började gå i raskt tempo på 6 och inclinen på 7 i 20 min. Efter det joggade jag i 15 min, incline 0. Jag är så stolt att jag "orkade" det haha. De första 5 jogging minuterna är lätta. De 5 därefter börjar bli lite småjobbiga.. tankar som kommer upp "äh vafan 10 min är skitbra för att vara dig! skit i 15 de kan du springa nån annan gång". Men jag tänker samtidigt att jag orkar lite till och att jag fan inte ska sluta innan jag sprungit 15 min (schizo varning). De 5 sista minuterna har jag håll. Men jag kämpar vidare och slutar inte förens jag sprungit 15 min!! (på 9 hastighet) Och efter jag har sprungit 15 min i sträck fortsätter jag gå 40 min med 5,5  hastighet och incline 0. Jag är grym! Sen blev det 2,5 km pw hem :) mitt mål för dagen är avklarat och jag känner mig hur duktig som helst :) Vill man kan man helt klart!

Nu har jag duschat och lagat lite god lunch. 2 äggvitomeletter + 4 bitar rökt skinka + en avocado med lätt creme fraish. Muuuuuuums!

En bättre helg

Fredag; Jobbade ett skönt förmiddags pass, fick skjuts till och från jobbet av andy <3 Tacomiddag hemma hos a bror, jättemysigt. Efter det gick jag till amanda och fixade det sista på hennes hår :)
Lördag: Dunderfrulle med a (nybakade frallor, ost, skinka, juice osv :) Åkte in till farsta och shoppade lite med vicki. Köpte ett par trasiga jeans och en mysig kofta! Bra köp. Eftersom det var min och andys 2års dag i måndags ville jag att vi skulle fira lite mer idag. Så jag hade bokat in en 50 helkropps massage till honom. Och efter det åt vi på vapiano. Sen tog vi en mysig promenad i stan. Stockholm är så himla fint nu när det börjar bli varmare. Älskar stockholm på våren/sommaren speciellt! Vi satt även vid vattnet ett tag och bara njöt av varandras sällskap. Efter det åkte vi hem och myste lite mer och åt efterrät ;)
Söndag: Jag var tröttis. Tänkte träna men vicki var lika trött som mig, två tröttisar = ingen träning. Så jag små städade lite hemma och skulle grilla till lunch med andy. Men det blev stekta hamburgare med hans bror + helena istället för grillen var inte framtagen hos hans föräldrar :( Vi var kvar där ett tag och sen åkte vi hem och käkade kladdkaka och kollade på film. Bra avslut på en bra helg :)

Vecka 7

Sjukt redan träningsvecka nr 7! Och jag har fortfarande lite ont i min rumpa trots 4 vilodagar :(

Igår var det jobb och jag orkade verkligen inte träna. Var helt död på morgonen. Men nu är jag rätt taggad ändå. Tänkte ta en pw till sats, det är ungefär 3km dit skulle jag gissa på, och sedan träna ett bra cardio-pass minst 1h, ska försöka springa 15 min, och sen en pw hem (3km) och käka en välförtjänt lunch. Det låter bra va? :)

Har precis käkat frukost; några skedar kesella 1% + blåbär! GOTT. Har fått andy att börja äta det också istället för keso på morgonen :D Ikväll kommer jag att få äta middag själv och jag har varit sjukt sugen på avocado i ett par dagar nu så funderar på om jag ska äta det till middag. Det och creme fraish till är ju stört gott. Men det kanske inte är världens bästa middag så får se. Ska försöka äta mer LCHF mat nu så jag kan rasa lite kg :) på torsdag blir det LCHF pankisar med grädde och bär!!

 


22/3

RUMPAN är död! Körde ett SatsCorePulse pass. Jag kom dit med inställningen att det skulle bli ett relativt skönt pass med lite mag/rygg styrka. Det var ett pass från helvetet. Och min rumpa är nu dödare än den var innan. Gör så ont :( haha. Men det är väl bra ändå. Vicki fyllde år så vi käkade på burger king efter. Ibland får man faktiskt äta onyttigt när man tränar och känner för det ;) och jag kommer ändå ligga på kaloriunderskott idag! :)

Frukost: Några skedar kesella 1%, ett paket jordgubbar + frysta blåbär/björnbär
Mellis: -
Lunch: Cheeseburgare + pomfritt + vatten
Mellis: -
Middag: Kyckling + fetaost + sallad blir det :)



If Britney could make it through 2007, i can make it through this day

Tänkte lite så när jag vaknade upp med världens träningsvärk i rumpa och lår från igår! Så det blev bara 30 min på bandet idag. Varav 5 minuter jogging :) Bättre än inget!

Dagens matintag:

Frukost: Havregrynsgröt + banan + kanel
Mellis: -
Lunch: Några skedar kesella 1% + ett paket jordgubbar + frysta blåbär
Mellis: -
Middag: Köttbullar och spagetti blir det
Mellis: Ska försöka klämma i mig lite kesella och bär efteråt! :)

Har så svårt att få in mellisarna i vardagen. Tror jag äter för lite för att hålla förbränningen på topp :( vill ju gå ner några kg liksom. Nu står jag och trampar på 61.4 (vägde mig i början av veckan). Kan ju ha minskat i cm, har inte mätt mig.

Nu ska jag börja med maten lite smått så att den e klar när andy kommer hem :) #sötflickvän

-

Var lite (läs: sjukt jävla) trött imorse, men pallrade mig upp i tid ändå. Åt frulle vid 08.00 till the voice. Sen så skyndade jag mig för att hinna med 09.30 tåget, fast jag egentligen skulle tagit 10.30 tåget. Haha hur tänkte jag där?! Jag och vicki skulle gå på powerstep 11.30 och jag var på plats redan 10.10 typ! Så det blev 46 min cardio extra för mig! Är riktigt stolt över mig själv, sprang 10 minuter idag på 9an! De ni. Stort framsteg ;)

Dagens mat:
Frukost: En halv burk kesella 1% fett + frusna blåbär/björnbär
Mellis: 30 g proteinbar (efter träningen)
Lunch: Havregrynsgröt + banan + kanel
Mellis: -
Middag: Kött och sallad + fetaost ska det bli! Mums


Väntar bara på andy nu..orkar egentligen inte resa mig ur sängen heller.. sjukt trött tjej haha! Men ska väl tvinga upp mig själv och börja steka lite kött. Blev ju så jävla perfekt kött igår så jag har höga förväntningar ;)


Utan tvekan den BÄSTA dagen på året

För det är min och andreas 2års dag :) kommer ihåg den dagen så väl in i minsta detalj, för två år sen när det blev vi på riktigt. Och allt vi har tagit oss igenom under åren som gått, svåra stunder, tacklat problem, stöttat varandra i alla situationer, allt skratt och glädje vi delat, kärleken som bara växer och lyckan av att få vakna upp brevid personen man älskar allra mest i hela världen varje dag; det är kärlek mina vänner! Och jag är så sjukt kär :) 


...

Vilken energi jag hade på gymmet, helt otroligt! Jag körde 30 min cardio med inclinen på 7 och hastigheten 5,5. Sedan körde jag lite intervaller i 10 min; joggade 2 min på 8,5, sen gick jag 2 min på 7,5 och så fortsatte jag sådär ett tag. Kände att jag kunde kört mer men vill bygga upp flåset så tänkte att det är lika bra att bara öka lite dag för dag :) Mitt främsta mål är ju att gå ner i vikt, tighta till kroppen och bygga muskler, men sedan så vill jag ju även få bättre konditon och orka springa utan att känna att jag inte får någon luft för att min kondition är så kass. Så därför tänkte jag att jag skulle smyga in det i träningen nu :) Körde även lite magstyrka.

Men ska strax rocka i ca 30 min tänkte jag. Man förbränner tydligen ca 300 kalorier per halvtimme när man rockar rockring :) och eftersom jag köpte en för ett tag sedan och är väldigt dålig på att använda den så ska jag försöka göra det nu varje dag. En halvtimme har man ju typ alltid tid med så ska försöka göra det varje dag!

6e veckan!!

Brukar jämt vara jättetaggad efter 2 vilodagar på måndagsmorgonen MEN jag jobbade ju sent igår så jag somnade väl vid 00 någong gång = trött tjej! Så försöker tagga till mig själv nu haha ;) Har precis ätit min goda havregrynsbanangröt + massa kanel. Sen så slank det ner 2 ostfrallor också.. MEN idag är en speciell dag så det är okej ;) Åt så dåligt/oregelbundet igår och då blir jag så sjukt hungrig dagen efter. Nooot good! Men nu ska jag taggggga till gymmet!!:)

If it's important you will find a way

Min fredag började med morgongym - 75 min cardio + ben/rumpa/magstyrka. Sedan plockade Amanda upp mig och så åkte vi till gärdet och köpte hår. Vi åkte inte fel en enda gång och körde utan gps ;) hur duktiga är inte vi liksom? haha. Sen blev det en tripp till centrum för att besöka apoteket och handla lite småsaker. Och efter det köptes nybakta frallor! Mums. Sen fixade jag Amandas hår och det blev så sjukt bra! Stolt över mig själv :) Och nu inväntar jag att Yasmine ska bli klar så ska vi till centrum :) *rastlös tjej*

Dagens matintag:
Frulle: - (gym 06.00 = ingen frulle)
Mellis: Banan
Lunch: 2 solrosfrallor med ost + gurka + en liten pärondryck
Mellis: heat fettförbränningspiller (proppis från lunchen så spar mig till middagen)
Middag: Tacos?? :D

(Igår blev det en hemgjord hamburgare med världens godaste maxbröd till middag ;)

+ Jag har gått ner ytterligare 1 kg :) wiho!  Ska försöka träna lite mer i helgen! Iaf en utav dagarna!

satsat

Kom precis hem! Blev bara 30 min cardio + triceps, rygg, ben och lite situps. Det blev lite av varje ;) Så jävla smockfullt när man kör på kvällen. Gillas inte. Jobbigt att vänta på maskiner osv. Buu. Tog med mig syrran på sats kompis vecka haha så fick leka pt ;) hoppas hon har ont överallt imorgon!! Sen åkte vi och handlade middag på willys. Men andy är och fixar med crossen.. så det lär nog inte bli någon middag ändå så jag sitter och gottar mig med avocado med mini creme fraish på. SJUKT gott! :)

Mitt matintag idag:
Frukost: Havregrynsgröt med frusna bär + kanel
"Mellis": En kopp svart kaffe
Lunch: Havregrynsgröt med en mosad banan + kanel
Mellis: -
Middag: En avocado med creme fraish? Återstår att se..


Nä men jag ska försöka klämma in två mellanmål om dagarna så att jag håller igång förbränningen så mycket som möjligt :) vill ju gå ner i vikt liksom. Det var aha upplevelsen haha.. ;) Men blir nog mest mellis i form av typ en frukt då. Bättre än inget :)

Veckans träning hittills

Måndag: Kondition 60 min, incline 7, hastighet 5,5 + 6
Tisdag: Kontidition 40 min, inlcine 8, hastighet 5,5 + 6
Onsdag: Vilodag :(


Känner att jag verkligen har börjat tycka att det är KUL att träna nu! Känns alltid så jävla bra efter. Måndagspasset var riktigt svettigt, köttade på bra ;) Tisdagspasset kunde varit längre men skulle jobba efter så hann inte så mycket mer. Igår så jobbade jag och sen skulle jag fixa Amandas hår så hann aldrig träna :( var sjukt taggad men bara att köra på extra hårt idag! Vet dock inte hur det blir idag. Ville så gärna köra body pump men kommer troligtvis inte att hinna med det :( ska på intervju vid 11 i stan.. känns så onödigt för jag kommer ändå inte få det jobbet för jag "kräver" för hög lön, så känns som jag waistar min tid men de har ju ringt och mailat som galningar så.. kanske kanske :) Ska ringa på ett annat jobb också som min kära andy tipsa om.. det hade varit ett nice jobb :)

Ska skriva lite om mat senare har fått värsta "aha upplevelsen" (haha jag är så efter). OCH fyfan vad gott det var med havregrynsgröt nyss? haha aldrig känt så förut.

Femte veckan

Torsdag: Body pump 55 min
Fredag: Kondition 80 min ungefär
Lördag + Söndag: VILODAG

Ska strax till gymmet och köra veckans första pass! Vecka nr 5 nu!? Fatta vad fort tiden går.
Har dock bara minskat ca 1 kg i vikt totalt :( måste skärpa mig med matdelen. Fast käkar inte ens onyttig så ofta :S men men jag ska nog lyckas :) bara kötta på wiho.


Do more of the things that makes you happy

22 år. Mina födelsedagar blir aldrig riktigt som jag vill. Det har de aldrig blivit enda sedan jag kan minnas. Alltid något som ändras eller någon som är missnöjd eller tycker si och så. Känns mest som att den ställer till med besvär för alla.

Och huvudvärk har jag. Jag som typ aaaldrig har det. Max en gång i halvåret om ens så ofta.
Men det här ska inte bli ett klagoinlägg, utan jag ska fokusera på allt det fina som kommer med den här dagen. Tex som alla fina grattis sms, speciellt det fina som jag fick från Yasmine. Sånt värmer och får en att inse vilka fina människor man har runt sig. Och att jag får somna och vakna bredvid min älskling varje dag är guldvärt. Så en bättre morgon kunde jag inte fått. Eller jo frukost på sängen, rosor och massor av presenter hade inte skadat! Och att han sedan åt upp den SISTA muffinsen (notera att jag inte ens har smakat en enda) på MIN FÖDELSEDAG.. :( jävla ego :(


Men ska strax gå och träna. Det brukar få de jobbiga tankarna att försvinna en stund. Blir ett body pump pass! Är riktigt taggad faktiskt :) vill att det ska kännas lite i kroppen nu. Efter det ska jag hämta ut min alldeles första och egna present som jag köpt till mig själv! ;) wiho.

Länge sen!

Tiden går fort när man har kul.. eller jobbar. Blev jobb från fredag - måndag så har inte hunnit med någon träning. Idag fick jag agera chaufför så hann bara gå på bandet i uppförsbacke 35 min = 265 kalorier mindre. Men sedan så gick jag ju till och från gymmet till sös vilket ca tog 40 min totalt så där brändes lite kalorier med. En dålig träningsdag egentligen och pizza blir det till middag för vi ska ha match-kväll jag och andy! Haha imorgon ska det köttas på gymmet..SOM FAN! ;)


One step closer




55 min bodypump pass avklarat! Benen darrade och jag var nära på att spy i slutet.. på riktigt! Men nu som alltid känner man sig duktig ;) gick på bandet 10 min också.. vilket resluterar i - 50 kalorier typ haha.

Ökade vikten på stången också, woho hela 4kg orkar jag nu :P Men det går ju frammåt iaf ;)

Kanske borde skriva ner vad jag äter också? Det kanske ökar motivationen lite, blir ju pinsamt och skriva ner massa dålig mat hela tiden.. haha.

Så dagens matintag:
Frukost: ca 14 jordgubbar
Lunch: -
Mellis: Proteinbar 236 kalorier

Enligt shape up appen gjorde jag av med 519 kalorier på body pumpen och har totalt 1270 att äta! Wahh.. Undrar ibland om den verkligen stämmer. Men men bra för mig, då kan jag äta något gott till middag! Då blir det fan kina/thai mat ikväll :) och så kommer jag ändå ligga på underskott och minska i kg! Det gillas! Äta onyttigt med gott samvete ;)

Skulle gått på prommis med yasmine nu också men hon är skitseg, har väntat 14 min nu så nu langar jag dissen :) Ska mysa ner mig i sängen och kolla lite serier istället ;)



Motivation = 0?



Har varit en riktig latkorv denna vecka haha. Vart är motivationen? I måndags körde jag på bra, dock var det en plåga att ta sig dit. I tisdags körde jag och Vicki 40 min kondis och sedan mag-,rump och ryggstyrka. Igår körde jag på "vilodag" (latdag) så det blev bara en prommis på 45-50 min med Yasmine och Ambris. Men idag ska jag och Vicki köra body pump! Nu ska jag höja vikterna så lär ju ha ont i armar, ben och rumpa efter det passet! Får se om jag lyckas lura med henne att köra lite kondis efter ;) vill ju bränna bort mitt överflödiga fett! Vill gå ner några kg till :) hmm men ska nog inte väga mig förens nästa vecka på fredag eller nåt :) eller kanske inte fredag (fyller år på torsdag = lär äta massa gottis) så bestämmer här med att jag ska väga mig nästa vecka på torsdag och då jävlar ska jag ha rasat lite i kg :P

RSS 2.0