Quitting is out of the question, when it gets tough you gotta fight some more

2a gymdagen denna vecka! Ska snart ta tåget mot stan för att möta upp Vicki och träna lite innan jobbet! Otaggad som faaan på att jobba kväll. Blö.

3e veckan

Och veckans första pass avklarat. Körde 60 min på bandet, i uppförsbacke (lutning ;). Idag var det en sån dag då man fick tvinga sig själv till gymmet, men det går ju fortare än man tror och sen så känner man sig så nöjd efter, så det är helt och hållet värt det!

Ska laga världens godaste lasagne till middag! Längtar redan!! Dock är det första gången jag någonsin gör hemlagad lasagne men det känns inte som att man kan misslyckas med att göra det ;) planerar att göra MYCKET mat också, 1000 g köttfärs = mycket lasagne?? återstår att se! Och varför jag vill att det ska bli mycket är för att 1; den kommer bli skitgod 2:så att jag kan göra matlådor. 2 till andy och 2 till mig hade jag tänkt.. och sedan så ska det ju räcka till oss 2 ikväll ;P haha i värsta fall får bara andy matlådor! En som han kan ha till jobbet och en till middag imorgon så han slipper laga mat när jag jobbar :) Vilken underbar flickvän jag är va? Bäst

Ny vecka igen

Förra veckans träning:
Måndag - 45 min Sh´bam
Tisdag - 40 min kondis + rumpa
Onsdag - 60 min kondis + mage

I torsdags orkade jag ej köra efter jobbet och i fredags kunde jag inte! Och sedan så var det ledig helg med annat att göra. Dåligt! Men har iaf gått ner 2 kg ;) wiho.

Så ska strax pallra mig till gymmet och köra ett bra kondispass. Sedan så planerar jag att köra gym tis, ons, tors! Får se om det blir nåt pass i helgen..

Veckans första pass

Efter tre vilodagar var jag sjukt taggad på att träna imorse. Träningsvärken är som bortblåst! Körde sist i torsdags, kondition 40 min. Så blev bara 4/5 träningsdagar förra veckan.

Idag körde jag och Vicki ett Sh´bam pass på 45 min. Var sjukt taggad på att köra järnet idag men det får bli mer kondis + styrka imorgon!

Till lunch blev det havregrynsgröt med frusna hallon&blåbär, kanel + solrosfrön! Heelt ok faktiskt :)


"Nothing taste as good as skinny feels"

Kom hem 00.30 inatt från jobbet och lovade mig själv hela den långa och snöiga vägen från tåget att jag skulle sova ut läääänge idag. Men uppe och hoppade var man ju vid 06.00 när Andy gick till jobbet. Han var världens gosigaste imorse och låg och myste med mig jättelänge :) vardagskärlek när det är som bäst. Ni vet såna småsaker som gör en helt varm i hjärtat. Det är kärlek.

Dagens dilemma är ju om jag ska orka mig in till stan för att gå på repamöte i 2 h och då träna på spårvagnshallarna minst 1 h innan. Eller om jag totalt skiter i det och tränar här i haninge istället?! Vet inte hur värt det är att åka in för ett två timmars möte.. min enda motivation där är ju att jag får betalt för det och att jag isf efter träningspasset kan belöna mig själv med världens godaste smoothie!! Så vi får se.

Är dock HELT slut i kroppen. Måste ha totalt chokat den så som jag har tränat denna vecka ;) är stolt över mig själv! Bara man bestämmer sig kan man fan göra allt.


JobbTOKIG

Fick mitt nya jobbschema för de närmsta två veckorna! TRE PASS fick jag??! Det var som en spark i baken och jag har sökt alla intressanta jobb jag hittade på arbetsförmedlingen. Varför kunde jag inte bara fått det där jobbet som jag ville ha så himla mycket :( Då hade jag varit världens gladaste! Meen det var väl inte meant to be eller nåt. Oavsett så ska jag ska inte ge upp! Det här skulle bli mitt karriärsår och jag ska kämpa! Vill kunna shoppa hur mycket som helst, både hem och i klädesvägg och kunna spara massa doleros så jag kan göra lite resor!


Aja nu ska jag torka håret och sedan hoppa i träningskläderna och kötta lite på SATS innan jag börjar jobba!

Back in business

Ny/gammal blogg men ger denna ett nytt försök ;) Dock kommer jag mest skriva ner min träning, så att jag bättre kan hålla koll, och lägga upp bilder (måste dock bli bättre på att fota nya!). Men det blir nog lite vardagstankar och händelser också ska ni se. Blir liksom som ett extra tidsfördriv.


Så hittils har jag tränat 3/5 dagar denna vecka!
Måndag: 55 min Step = träningsvärk i höger vad dagen efter
Tisdag: 20 min kondis + 1 h styrka - mage,rumpa/ben,rygg = träningsvärk i mage, ben, rygg, rumpa
Onsdag: 55 min Body pump = träningsvärk i samma som ovanstående + biceps, triceps!

Meen "det är ju skönt med träningsvärk så man känner att man har tränat".. Eller?! Haha näe!! Men kör man all in så kör man.

2 tränings dagar till denna vecka! Både torsdag och fredag blir det kondis bara. Minst 1 h! Här ska det brännas fett och byggas magrutor!

RSS 2.0