Update



Måndag: Valborg. Köttade på gymmet med nea. Grillning hos anton och sedan "fest" hos oss. Jag hade kul trots att jag var den enda nyktra. Drack 1 glas och några klunkar rosé (asgod förövrigt). Kände mig duktig att jag inte drack så mycket, förstör ju min träning då.
Tisdag: Andy var ju lagom bakis, som en zombie typ. Det blev pizza brunch och sedan la vi oss i solen och jäste. Sommarvärme<3 Ingen träning, buu!
Onsdag: Mäklarjobb, skitkul! Haha trots att jag bara fick göra 4 objekt och sedan arkivera. Men så är det i början! Och jag gör det mer än gärna vill bara lära mig allt allt allt :D Love it. Efter jobbet åkte jag hem till päronen och hämtade mitt nya bankomatkort och sedan begav jag mig till andys päron och där åt vi grillat. Grillat är godast. Ingen träning :(

<-- SÅ alltså har jag bara tränat 1 gång denna vecka, dåligt av mig! Men jag ska alldeles strax ta en pw till gymmet, där blir det att kötta carido 1 h, + lite intervaller mot efteråt.. tänker mig typ jogga på 10 3 min vila 1 min X 6. Så ska jag köra lite ben/rumpa, typ benpress 90 kg (ska försöka ta 100 också), denises bollövning 1 min x 3, kissande hunden 15 vb x 3, och lite andra benövningar från min app.. målet är att inte kunna gå ner för trappen efter passet haha. #Taggad tjej.
Ska se om yasmine eller någon annan vill hänga lite ute i solen sen. Hade varit mys :)

RSS 2.0